Hvorfor vælge os?

Hos A-Z Tagteknik lægger vi en ære i det gode håndværk, og vi står 100% inde for det arbejde, som vi udfører.

Vi står til rådighed for dig med en professionel rådgivning, der er baseret på mange års erfaring. Vores erfaring kommer dig til gode, når vi i fællesskab finder den løsning, der bedst passer til din bolig og dine forestillinger.

A-Z Tagteknik er medlem af de forskellige brancheorganisationer og garantiordninger, hvilket er din garanti for veludført håndværk. Vi er lokalt forankret midt i Danmark på Fyn – mere præcist i Morud lige uden for Odense. Vores håndværkere udfører arbejde over hele Danmark og er overvejende udlærte tømrersvende og vi uddanner ca. 2-3 lærlinge hvert år. Vi kalder det:

“Dansk faglighed – færdigt arbejde”

A-Z Tagteknik er medlem af BYG Garanti Ordningen

81 % af boligejerne foretrækker håndværkere, der er dækket af Byg Garanti – og det er der gode grunde til. Byg Garanti dækker fejl og mangler op til 150.000 kr. inkl. moms. Dækker synlige fejl og mangler i 3 år og skjulte fejl og mangler i 10 år.

A-Z Tagteknik er medlem af Dansk Byggeri Tagmalerforening

For at en håndværker indenfor tagmalingsområdet er omfattet af BYG Garanti-ordning kræves det, at man er medlem af Dansk Byggeri Tagmalerforening. BYG Garanti-ordning er med til at sikre kunden 5 års garanti på udført arbejde.

BMI RoofPro tagekspert

A-Z Tagteknik er autoriseret BMI Roof Pro

For at opnå titlen som BMI Roof Pro (tidl. Decra Tagekspert) gennemgår vi som håndværkere en speciel uddannelse hos BMI i montering af forskellige tagtyper. og det er grunden til, at vi har ekstra udførelsesgaranti på 20 år ud over produktgarantien på 30 år. Der er ingen nedskrivning af dækningen i garantiperioden som også dækker i tilfælde af tagentreprenørens ophør.