Hvorfor vælge os?

Udskiftning af tag

Skal du have bygget nyt hus, eller er dit gamle tag i for dårlig stand til, at det kan nøjes med en tagrenovering?

Først og fremmest er det vigtigt at tage den rette beslutning i forhold til et nyt tag. Det som ligner den billigste løsning, kan på lang sigt ende med at blive den dyreste!
– Derfor tilbyder A-Z Tagteknik kvalificeret rådgivning, før du træffer den endelige beslutning.

Er taget ved at være træt?

Vi ser det efter i sømmene

Hvorfor nyt tag?

Et nyt tag åbner mulighed for at skabe ekstra lysindfald i huset.

Det er oplagt at gøre sig nogle overvejelser om at skabe ekstra lysindfald i huset hvis der skal lægges nyt tag. Der er mange muligheder, lige fra ovenlysvinduer, lystunneler over til kviste m.v. Et stort lysindfald i taget gør boligen mere moderne og attraktiv at opholde sig i ligesom lysindfaldet fra taget giver endnu mere lys i boligen end et traditionelt vindue.

Skal tagrummet måske udnyttes?

Skal huset have nyt tag er dette også tidspunktet hvor det bør overvejes om tagrummet kan og evt. skal udnyttes. Tal med A-Z Tagtekniks erfarne håndværkere om de muligheder som netop dit hus byder på.

Hvilken type tag skal jeg vælge?

Hos A-Z Tagteknik leverer vi altid dansk kvalitets håndværk og en komplet tagløsning indenfor alle tagtyper.

Forskellige tagtyper passer til forskellige ejendomstyper. Det er vigtigt, at du finder en tagtype der passer til arkitekturen og udtrykket i netop dit hus. Kontakt os for en helt uforpligtende snak om dit hus og dine behov.

AeroDek ståltag

Vil du have et nyt tag, der er ekstremt holdbart og samtidig rigtig flot? – Så bør du overveje et nyt AeroDek ståltag (tidligere Decra)

A-Z Tagteknik er autoriseret tagekspert; BMI Roof Pro og har mange års erfaring med Aerodek ståltage . Vi giver 30 års produktgaranti og 15 års udførelsesgaranti på et AeroDek ståltag.

nyt aerodek staaltag
nyt aerodek staaltag

Quadro ståltag

Nyt stilrent designtag i stål fra Icopal®
Det nye tag, QUADRO byder på et stilrent udtryk som sjældent er set mere enkelt, samtidigt med at taget er funktionalistisk og særdeles stærkt og holdbart med Icopals 30-årige produktgaranti!

nyt aerodek staaltag

Tegltag

Et nyt tegltag er smuk og en langtidsholdbar tagløsning. Tegltaget er den optimale løsning, når økonomi og omtanke for miljøet skal gå hånd i hånd. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige muligheder.

Betontag

Betontag – også kaldt “cement tag” – er et godt økonomisk alternativ til et nyt tegltag. Der er flere forskellige muligheder, når betontagets stil skal vælges.

A-Z Tagteknik rådgiver naturligvis, så der vælges en løsning, som både passer til husets stil og udformning.

nyt aerodek staaltag
nyt cembrit eternittag b7 bølgeeternit

Eternittag

Eternittag – også kaldt “fibercement tag” – er både vedligeholdelsesfrit og har en lang levetid! Der kan vælges imellem flere forskellige farver, overflader, formater og profiler.

Tag med tagpap

Et nyt tag med tagpap er en god løsning, når huset skal have et moderne udtryk.
Tagpap kan anvendes på næsten alle former for bygninger – både helt nye, ældre og i forbindelse med renovering.

tag med tagpap

Så let som abc

Vi vurderer projektets omfang
– A-Z eftersyn er uforpligtende

Vi rådgiver og
giver uforpligtende tilbud

Vi udfører arbejde som aftalt
– og rydder op efter os