fbpx
Hvorfor vælge os?

AeroDek ståltag (tidl. Decra)

(tidl. Decra ståltag) med 30 års produktgaranti

Vil du have et nyt tag, der er ekstremt holdbart og samtidig rigtig flot?
– Så bør du overveje et nyt AeroDek ståltag (tidligere Decra)

A-Z Tagteknik er autoriseret tagekspert; BMI Roof Pro og har mange års erfaring med AeroDek ståltage. Vi giver 30 års produktgaranti og 20 års udførelsesgaranti på et AeroDek ståltag.

Se de mange muligheder ståltage tilbyder her på siden.

nyt aerodek staaltag

AeroDek ståltage har 30 års produktgaranti.

30 års produkt­garanti og 20 års udførelses­garanti

Fra starten af 2020 hedder Decra ståltage AeroDek og den tidligere Decra Tagekspert certificering hedder BMI Roof Pro. For at opnå certificeringen og den ekstra garanti som medfølger er det obligatorisk at håndværkerne deltager i kursus- og undervisning hos BMI.

 

BMI RoofPro tagekspert

A-Z Tagteknik er autoriseret BMI Roof Pro (tidl. Decra Tagekspert m.v.).

AeroDek – elegant og holdbart ståltag

AeroDek er udført af de mest holdbare materialer, du kan vælge til dit nye tag:

  • Meget modstandsdygtigt over for det danske klima
  • Ekstremt lang holdbarhed
  • Galvaniseret stålkerne
  • Støjdæmpende tag, hvor regn- og haglbyger ikke generer

Er taget ved at være træt?

Vi ser det efter i sømmene

Den galvaniserede stålkerne er belagt med enten keramisk farvet stengranulat eller en slagfast pulverlakering. Det er grunden til, at et nyt AeroDek tag fremstår smukt – også efter mange år.

Er du i tvivl, om dit eksisterende tag måske kan reddes? Så har AeroDek den fordel, at det med sin lethed kan lægges oven på de fleste eksisterende tagmaterialer, hvilket også gør det ideelt til tagrenoveringer.

Forskellige typer AeroDek tage

Der er flere forskellige typer af AeroDek ståltage at vælge imellem, derfor kan man finde netop det udtryk, som passer bedst til husets arkitektur og udtryk.

Se også:

AeroDek ståltag findes i udførelser til forskellige hustyper

Vi er medlem af Dansk Håndværk

Dansk Håndværk Garanti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder. Dansk Håndværk Garanti dækker med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Garantien er gratis for forbrugere, og er en ekstra sikkerhed.

Referencer på Aerodek ståltage

Lad os høre hvilken type tag du overvejer, så hjælper vi gerne med referencer i nærheden af din bopæl, så du kan se hvordan tagtypen tager sig ud.

A-Z Tagteknik Entreprise​

Vores entrepriseafdeling løser opgaver for offentlige og private i hovedentreprise eller fagentreprise. Har du en byggesag, der mangler professionelle øjne? Så tøv ikke med at kontakte os i dag.

entreprise tømrer

AeroDek Unique Tag

Med sit elegante og stilrene udseende er AeroDek Unique et godt tag til dig, der ønsker et nyt og mere moderne udtryk. Yderst er AeroDek Unique belagt med en kraftig og slagfast lakering, som sikrer, at taget beholder sit oprindelige “glasserede” look og smukke farve i mange år – uafhængigt af vejr og vind.

AeroDek Tradition Tag

AeroDek Tradition har det kendte klassiske udseende og kan fås i mange smukke og holdbare farver, så du kan vælge det udseende, der passer bedst til huset. Grundet den rustikke stenbeklædning holder taget sin smukke farve i både vind, regn og sol. Du får med andre ord et tag, som holder sig flot i mange år frem. Kontakt os og få en god pris på nyt AeroDek Unique tag til dit hus.

Så let som abc

Vi vurderer projektets omfang
– A-Z eftersyn er uforpligtende

Vi rådgiver og
giver uforpligtende tilbud

Vi udfører arbejde som aftalt
– og rydder op efter os