fbpx
Hvorfor vælge os?

Nyt eternittag (fibercement tag)

Eternittag – også kaldt “fibercement tag” – er både vedligeholdelsesfrit og har en lang levetid.

Hos A-Z Tagteknik er vi tagspecialister og har mange års erfaring med lægning af nye eternittage. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige muligheder og yder gratis rådgivning, hvor vi kommer hjem til dig, så vi sammen kan finde den rigtige tagløsning til dit hus.

Hos A-Z Tagteknik lægger vi vægt på at levere et stykke kvalitetsarbejde, derfor benytter vi kun kvalitetsprodukter når vi skal lægge et nyt eternittag.

nyt cembrit eternittag b7 bølgeeternit

Eksempel på bølgeeternittag B7 fra Cembrit.

Eternittag er et godt tagvalg

..både til nyt tagdækning, men også når det gamle tag skal renoveres, fornyes eller udvides. Eternit er både vedligeholdelsesfrit og har en lang levetid.

Fibercement er et miljøvenligt materiale, der består af en blanding af cement, fibre, mineraler og vand, det bidrager derfor også til et sundere indeklima. Fibrene i blandingen gør eternittaget ekstra stærkt, det er derfor et foretrukket byggemateriale med sin store styrke og lave vægt.

Er taget ved at være træt?

Vi ser det efter i sømmene

Eternittage er populære i Danmark

Der er tradition for at vælge eternittage i Danmark. Det er en tagtype, som passer godt til mange forskellige hustyper, og den lette vægt gør eternittaget til en funktionel og praktisk løsning, som kan lægges på meget lette tagkonstruktioner.

Bølgepladetaget i eternit passer perfekt til den danske byggestil.

Vi er medlem af Dansk Håndværk

Dansk Håndværk Garanti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder. Dansk Håndværk Garanti dækker med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Garantien er gratis for forbrugere, og er en ekstra sikkerhed.

Vælg det eternittag som passer til bygningen

Der kan vælges imellem flere forskellige farver, overflader, formater og profiler.
Eternit-bølgeplader er en god løsning til alle typer hældningstag inden for både erhvervs-, bolig-, landbrugs-, institutions- og halbyggeri.
Bølgepladerne er fleksible, og kan derfor tilpasses de fleste tagkonstruktioner. Vi kan fx lægge dem ovenpå eksisterende tagbelægning.

Eksempler på fibercement-bølgeplader til nyt eternittag

Eksempler på fibercement-bølgeplader til nyt eternittag

Cembrit Toscana er et elegant og moderne tagprofil, der tilfører huset et skandinavisk og stilrent udtryk.

Referencer på eternittag

Lad os høre hvilken type tag du overvejer, så hjælper vi gerne med referencer i nærheden af din bopæl, så du kan se hvordan tagtypen tager sig ud.

Så let som abc

Vi vurderer projektets omfang
– A-Z eftersyn er uforpligtende

Vi rådgiver og
giver uforpligtende tilbud

Vi udfører arbejde som aftalt
– og rydder op efter os

A-Z Tagteknik Entreprise​

Vores entrepriseafdeling løser opgaver for offentlige og private i hovedentreprise eller fagentreprise. Har du en byggesag, der mangler professionelle øjne? Så tøv ikke med at kontakte os i dag.

entreprise tømrer