fbpx
Hvorfor vælge os?

Nyt tag med tagpap (tagpaptag)

Et nyt tag med tagpap giver huset et moderne udtryk.

Hos A-Z Tagteknik er vi tagspecialister og har mange års erfaring tagdækning med tagpap. Vi tilbyder gratis rådgivning, hvor vi kommer hjem til dig, så vi sammen kan finde den rigtige tagløsning til dit hus.

Hos A-Z Tagteknik lægger vi vægt på at levere et stykke kvalitetsarbejde, derfor anvender vi tagpap af den bedste kvalitet fra Icopal.

tag med tagpap

Eksempel på tag med tagpap.

15 års tæthedsgaranti på tage med tagpap

A-Z Tagteknik er autoriseret BMI Roof Pro. For at opnå certificeringen og den ekstra garanti som medfølger er det obligatorisk at håndværkerne deltager i kursus- og undervisning hos BMI Monier.

 

BMI RoofPro tagekspert

A-Z Tagteknik er autoriseret BMI Roof Pro.

Tag med tagpap til den unikke tagprofil

Tagpap kan anvendes på næsten alle former for bygninger – både helt nye, ældre og i forbindelse med renovering.
Et tag med tagpap kan lægges i mange forskellige farver og markeringerne kan tilpasses, så man kan få en flot og anderledes tagprofil. Stukturen kan både være helt glad eller mere rustik.

Et tagpap tag kan udføres på et utal af måder, da materialet er utrolig fleksibelt. Det gør tagpap til et foretrukket materiale, når der skal lægges nyt tag på moderne bygninger.

Forskellige tagprofiler med tagpap.

Liste-, glat- eller plankedækning med tagpap

Liste- eller plankedækning er den gode mulighed, hvis taget fx skal renoveres og man ønsker at give det et mere moderne og nutidigt udtryk. Vi laver både markeringerne vandret og lodret med både planke- og listedækning.

Dækningsmetoden kan udføres på tage med hældning større end 1:10. En renovering med Liste- eller Plankedækning er et oplagt valg, når renoveringen skal tilføre arkitektonisk nutidighed til din bolig.

Vi er medlem af Dansk Håndværk

Dansk Håndværk Garanti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder. Dansk Håndværk Garanti dækker med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Garantien er gratis for forbrugere, og er en ekstra sikkerhed.

Renovering af built-up tag med tagpap

Mange ældre flade tage med tagpap er lagt med 3 eller flere lag tagpap samt et lag sten.

Når et såkaldt built-up tag renoveres, fjerner vi stenene og gennemgår overfladen. Vurderer vi, at overfladen er i orden, fortager vi renoveringen direkte ovenpå. Hvis ikke, lægger vi først et tyndt lag trædefast mineraluld på for at afrette overfladen, hvorpå vi udfører tagrenoveringen.

 

Renovering af eternittag (fibercement) med tagpap

Har man et ældre fibercement tag med fx eternitskifer-plader kan vi også renovere dette med tagpap. Det er ikke nødvendigt at fjerne ældre eternitskifer-plader for at renovere med nyt tagpap.

Da tagpap er et fleksibelt materiale, vil det med tiden forme sig efter taget, så skifferstrukturen ses igennem. Herved bevares lysets spil på overfladen, så taget stadig ser naturlig flot ud.

Er taget ved at være træt?

Vi ser det efter i sømmene

Referencer på tage med tagpap

Lad os høre hvilken type tag du overvejer, så hjælper vi gerne med referencer i nærheden af din bopæl, så du kan se hvordan tagtypen tager sig ud.

Så let som abc

Vi vurderer projektets omfang
– A-Z eftersyn er uforpligtende

Vi rådgiver og
giver uforpligtende tilbud

Vi udfører arbejde som aftalt
– og rydder op efter os

A-Z Tagteknik Entreprise​

Vores entrepriseafdeling løser opgaver for offentlige og private i hovedentreprise eller fagentreprise. Har du en byggesag, der mangler professionelle øjne? Så tøv ikke med at kontakte os i dag.

entreprise tømrer