Hvorfor vælge os?

Nyt tegltag (tegltagsten)

Klassisk langtidsholdbart tag med 30 års produktgaranti og 20 års udførelsesgaranti.

Tegltaget er den rigtige løsning, når du ønsker et klassisk tag som passer til arkitekturen i klassiske danske hustyper og et tegltag holder sig flot og tæt i mange år.

A-Z Tagteknik forhandler tegltagsten fra anerkendte Monier og som har et omfattende produktsortiment af tagteglsten. Læs om og få inspiration om tegltage her på siden:

nyt aerodek staaltag

Et klassisk tegltag har op til 50 års produktgaranti.

30 års produktgaranti og 20 års udførelses­garanti

A-Z Tagteknik er certificeret som BMI Roof Pro. For at opnå certificeringen og den ekstra garanti som medfølger er det obligatorisk at håndværkerne deltager i kursus- og undervisning hos BMI.

 

BMI RoofPro tagekspert

A-Z Tagteknik er autoriseret BMI Roof Pro (tidl. Decra Tagekspert m.v.).

Tegltag med dansk tømrerhåndværk og udførelsesgaranti

Hos A-Z Tagteknik har vi mange års erfaring med lægning af nye tegltage. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige muligheder og yder uforpligtende rådgivning, hvor vi kommer hjem til dig, så vi sammen finder den rigtige tagløsning til dit hus. A-Z Tagteknik er certificeret og medlem af branchens anerkendte organisationer.

Medlem af BYG Garanti Ordningen

Byg Garanti dækker fejl og mangler op til 150.000 kr. inkl. moms. Dækker synlige fejl og mangler i 3 år og skjulte fejl og mangler i 10 år.

Et tegltag understreger kvaliteten i husets arkitektur.

Et nyt tegltag skal passe til boligens udseende og arkitektur

Det er vigtigt at dit nye tag får den form, farve og overflade, som passer til dit hus.

Teglsten er naturfarvede, og det giver en stor frihed, når der skal vælges farve til det nye tegltag. Med naturens farver i spil og mulighed for også at vælge form og struktur, har du mulighed for at vælge præcis det tegltag, som du kan glæde dig over i mange år og som også sikrer husets værdi er bedst mulig når huset engang skal sælges.

Nyt tegltag til det danske klima

I forhold til andre tagmaterialer holder tegltage værdien langt længere ift. det danske klima, hvor de kan holde til både regn, blæst, sne og frost. Det er også grunden til at der findes så mange både gamle og helt nylagte tegltage i Danmark og et tegltag kan ofte tilføre huset en højere salgsværdi.

 

Referencer på tegltage

Lad os høre hvilket tag du overvejer, så hjælper vi gerne med referencer i nærheden af din bopæl, så du kan se hvordan tegltagene tager sig ud i virkeligheden.

 

Tagteglsten i den bedste kvalitet

En meget høj brændetemperatur sikrer teglene deres meget stærke holdbarhed, og gør at stenene bevarer det flotte udseende i rigtigt mange år.

Hos A-Z Tagteknik anvender vi de bedste teglesten på markedet fra førende producenter når vi skal lægge nyt tegltag. Teglstenene er produceret af skifer ler, som giver en optimal modstandsdygtighed overfor fugtoptagelse. Det giver længere holdbarhed og sikrer, at det nye tag holder sig pænt i mange år frem.

Kan din tagkonstruktion bære et tegltag?

Vil tilbyder uforpligtende rådgivningsbesøg hvor vi undersøger om tagkonstruktionen kan bære et tungt tegltag. Vurderer vi, at din tagkonstruktion ikke umiddelbart kan bære et tegltag, tilbyder vi gerne at forstærke konstruktionen, inden vi lægger taget.

Er taget ved at være træt?

Vi ser det efter i sømmene

Monier Achat tagteglsten

Achat er en falstagsten, der kombinerer en traditionel nordisk profil med falstagstenens moderne, tekniske egenskaber. Achats markante bølgeprofil og de rolige linier giver en spændende skyggevirkning, hvorved huset opnår et autentisk nordisk udtryk. Achat er en skøn kombination af klassiske former, perfekte råmaterialer og høje tekniske standarder. I 2012 blev Achat tildelt den prestigefyldte designudmærkelse Red Dot Design Award.

Kilde: Monier.dk

Eksempler på Monier Achat tagteglsten.

Eksempler på Monier Hollander tagteglsten.

Monier Hollander tagteglsten

Den hollandske klassiker relanceres nu i en ny og forbedret udgave. Hollander V er mere præcis at lægge, den har en tættere fals og størrevariabel lægteafstand. Yderligere har de sorte tagsten fået en ny, mørk krop,som giver en flottere finish og mindre synlige skærekanter. Hollander V leveres endvidere med såvel dobbeltvinget højre som dobbeltvinget venstre tagsten, hvorved der opnås god gavlsymmetri.

Kilde: Monier.dk

Monier Nova tagteglsten

Nova er en enkeltbølget falstagsten, der har alle vores nyeste innovationer indbygget. Resultatet er en teknisk avanceret tagsten, der er meget nem at lægge, som holder til det skandinaviske klima og bare bliver smukkere med årene.

Kilde: Monier.dk

Eksempler på Monier Nova tagteglsten.

Eksempler på Monier KDN tagteglsten.

Monier KDN tagteglsten

På et eksklusivt hus ligger der naturligvis KDN, en glaseret falstagsten, der udstråler klassisk luksus. Det er også et sikkert valg, for tagstenen, der har en meget lang levetid, er blevet produceret i mere end 100 år. Tagstenen, der er lidt mindre end tilsvarende tagsten, har en let bølget profil og findes i et væld af farver.

Kilde: Monier.dk

Monier Nortegl tagteglsten

En falstagsten, der er kendetegnet ved den klassiske, dybe nordiske profil. Nem at lægge, sikker og økonomisk. Nortegl er lidt større end almindelige tagsten, hvilket gør den velegnet til anvendelse på store tagflader. Kan lægges på taghældninger helt ned til 15°. Der skal benyttes samme lægteafstand som ved de fleste betontagsten, hvilket gør Nortegl til det perfekte valg i forbindelse med renovering, hvor gamle lægter kan genanvendes.

Kilde: Monier.dk

Eksempler på Monier Nortegl tagteglsten.

Eksempler på Monier Dantegl tagteglsten.

Monier Dantegl tagteglsten

Den klassiske danske tegltagsten som fås i flere udgaver: Gammel Dansk, Økonomi og Håndstrøgne .
Gammel Dansk: Formen og den smukke røde farve er et billede på Danmark. Dantegl er et helt igennem dansk naturprodukt, der bygger på stolte håndværksmæssige traditioner, der går mere end 1.000 år tilbage i tiden. Den perfekte tagløsning til såvel nybyggeri som renovering i traditionel stil.
Dantegl model Økonomi er lidt større end model Gammel Dansk og kan lægges med større lægteafstand.
Håndstrøgne Dantegl tagsten til slotte, herregårde, kirker, byhuse og andre historiske bygningsværker. Hver eneste tegltagsten er unik, fremstillet med hænderne og ved hjælp af ganske få redskaber.

Kilde: Monier.dk

Så let som abc

Vi vurderer projektets omfang
– A-Z eftersyn er uforpligtende

Vi rådgiver og
giver uforpligtende tilbud

Vi udfører arbejde som aftalt
– og rydder op efter os

A-Z Tagteknik Entreprise​

Vores entrepriseafdeling løser opgaver for offentlige og private i hovedentreprise eller fagentreprise. Har du en byggesag, der mangler professionelle øjne? Så tøv ikke med at kontakte os i dag.

entreprise tømrer