Hvorfor vælge os?

Renovering af hus

Hos A-Z Tagteknik er vi ikke kun specialister i hustage. Vi har også stor erfaring med andre typer af tømrerarbejde som fx udskiftning af vinduer og døre eller efterisolering.

Skal dit hustag renoveres eller udskiftes? Så kan du med fordel skifte døre og vinduer i samme ombæring. Eller måske er tiden bare kommet, hvor du vil spare på varmeregningen og derfor ønsker loftet efterisoleret.

Hos A-Z Tagteknik får du et godt og konkurrencedygtigt tilbud – helt gratis og uforpligtende – og vi garanterer dig for, at arbejdet bliver udført på bedste vis – det kalder vi:

“Dansk faglighed – færdigt arbejde”

Husk forhøjet fradrag i 2021!

I 2021 er håndværkerfradraget midlertidigt sat op til 25.000 kr. pr. person på 18 år og en typisk husstand vil derfor have 50.000 kr. i fradrag. Fradraget gælder ifm. energioptimerende renoveringer som fx nye vinduer og døre eller efterisolering. Læs mere på skat.dk.

Fyrer du for fuglene?

Vi ser dine vinduer og døre gratis efter i sømmene

Medlem af BYG Garanti Ordningen

Byg Garanti dækker fejl og mangler op til 150.000 kr. inkl. moms. Dækker synlige fejl og mangler i 3 år og skjulte fejl og mangler i 10 år.

Vinduer og døre

Hos A-Z Tagteknik er udskiftning af vinduer og døre et af vore specialer. Vi benytter danske døre og vinduer, når vi udskifter gammelt med nyt. Danskproducerede vinduer og døre er både æstetiske, funktionelle og robust dansk håndværk – dermed det oplagte valg.

nyt aerodek staaltag

Efterisolering

Forskellige hustyper kan efterisoleres på forskellig vis. Vi tilbyder gratis rådgivning, hvor vi kommer hjem og gennemgår din nuværende isolering i huset og giver gode råd om, hvor det bedst vil kunne betale sig at efterisolere.

efterisolering af loft

Så let som abc

Vi vurderer projektets omfang
– A-Z eftersyn er gratis

Vi rådgiver og
giver uforpligtende tilbud

Vi udfører arbejde som aftalt
– og rydder op efter os

Rensning af fliser med imprægnering

Med en fliserens og efterfølgende imprægnering kan du få fliser, der ser ud som nye igen. Vi renser fliserne mekanisk derefter algebehandling med vores professionelle udstyr. Derefter nanoimprægnerer vi overfladen på belægningen. Det sikrer, at fliserne er modstandsdygtige over for alger, flisepest og andet skidt. Samtidig sikrer det, at fliserne holder længere, da imprægneringen binder og beskytter stenen. Slutvis leverer vi fugesand, som spredes ud fejes ned i fugerne.

Pris fra kr. 80 pr. m2 inkl. moms*

*Prisen er gældende for over 80 m2.

Terrasse med fliser før og efter fliserensning med nanoimprægnering.