fbpx
Hvorfor vælge os?

Renovering af tag

Få rådgivning om tagrenovering – måske holder dit gamle tag 20 år mere.
A-Z Tagteknik har mere end 25 års erfaring med renovering af hustage og med et A-Z eftersyn får du et ordentligt og seriøst beslutningsgrundlag. Er du i tvivl, tilstanden på dit tag og om en tagrenovering er den rigtige løsning, eller om et nyt tag er påkrævet, bør du søge kvalificeret rådgivning.

Vi er medlem af Dansk Håndværk

Dansk Håndværk Garanti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder. Dansk Håndværk Garanti dækker med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Garantien er gratis for forbrugere, og er en ekstra sikkerhed.

Pas på dit hustag – det betaler sig

Det er vigtigt at have et stærk og tæt tag på sit hus. Det danske klima er hårdt ved taget og opstår der revner, utætheder eller brud skal disse repareres hurtigst muligt da det ellers vil udvikle sig og ofte medføre store indendørs skader og skader på husets konstruktion.

Se vores guide til vedligeholdelse og tagrenovering:

A-Z Tagteknik Entreprise​

Vores entrepriseafdeling løser opgaver for offentlige og private i hovedentreprise eller fagentreprise. Har du en byggesag, der mangler professionelle øjne? Så tøv ikke med at kontakte os i dag.

entreprise tømrer

A-Z guide til tagrenovering

reparation og vedligholdelse af tag

1. Taget har defekter

For at taget er stærkt og tæt, må det ikke have revner, utætheder eller brud. Er dette tilfældet bør taget repareres inden evt. algerensning eller maling:

reparation og vedligholdelse af tag

2. Taget er mosbegroet

Er tagets sten eller plader intakte på overfladen, er en algebehandling en nem, effektivt og skånsom måde at genskabe et flot udseende på taget:

reparation og vedligholdelse af tag

3. Taget er forvitret og delvist nedbrudt

Er overfladen på taget forvitret og farven nedbrudt, er tagrensning og tagmaling nødvendig for at taget kommer til at se flot ud igen:

reparation og vedligholdelse af tag

4. Taget er helt nedbrudt

Er taget helt nedbrudt af vejr og vind og har den underliggende konstruktion taget skade kan et nyt tag være den eneste rigtige løsning: