Hvorfor vælge os?

Algebehandling af tag

Effektiv og skånsom algebehandling med godkendt algemiddel.

Løbende afrensning af alger på taget stopper algevæksten og forhindrer at algerne på taget udvikler sig og skaber større og dyre problemer på taget.

Vil du have dit tag til at se rent ud igen? A-Z Tagteknik tilbyder at algerense alle typer af hårde tage med det eneste dansk producerede produkt mod algevækst, som er godkendt af Miljøstyrelsen.

Vi anvender Neutralon® algemiddel der er godkendt.

Algebehandling af tag til fast lav pris

Kun kr. 1.750,-* inkl. moms

 

A-Z Tagteknik tilbyder algebehandling til fast lav pris* på huse op til 250 m2 tagareal. Tilbuddet gælder for huse med maksimalt fire meter op til tagrenden.

Hvornår bør taget algebehandles?

A-Z Tagteknik udfører algebehandling hele året, når bare det ikke er frostvejr. Men i perioden lige efter vinterens våde vejr kommer solen og giver algerne optimale vækstbetingelser. Foråret er derfor et oplagt tidspunkt at udføre algebehandlingen af taget på. Så har algerne ikke hele sommerperioden til at vokse og for alvor fæstne sig på taget.

Neutralon – det eneste danskproducerede algemiddel, der er godkendt og lovligt at fjerne alger på tage med

Fri for alger med ren samvittighed

Grønne belægninger med alger og mos er dit tags værste fjende. Neutralon Algemiddel er det eneste danskproducerede produkt mod algevækst, som er godkendt af Miljøstyrelsen. Som en ekstra gevinst har Neutralon en antistatisk effekt på solceller.

Neutralon® algefjerner

 • Dansk godkendt produkt
 • Dokumenteret effekt
 • Virker efter få dage
 • Biologisk nedbrydeligt
 • Ingen uønsket påvirkning af grundvandet
 • Misfarver ikke
 • Hæmmer nedbrydning
 • Anvendelig til alle typer af hårde tagoverflader
 • Flot resultat

Sådan forebygger algebehandling problemer med taget

Algebehandling forebygger tagproblemer og forlænger dit tags levetid. Algebehandlingsmidlet skal virke 4-10 måneder, og herefter bliver taget vasket rent af vejr og vind.

Tage rammes typisk af alge- og mosbevoksninger, som holder på fugten. Når frosten kommer, kan det derfor resultere i frostsprængninger i tagbelægningen.

For hver vinter, der går, bliver tagpladerne tyndere og tyndere. Det er først og fremmest tagpladernes overflade, som bliver nedbrudt. Herefter kan der ved mange tagbelægninger blive afgivet farlige asbestfibre, som kan have konsekvenser for omgivelserne. Derfor er der rigtig god grund til at få taget behandlet før algerne medfører alvorligere skader.

Serviceaftale om algebehandling af tag

A-Z Tagteknik tilbyder en serviceordning, hvor vi hvert 2. år giver taget en algebehandling, så din investering og det flotte tag bevares.

Med en serviceaftale koster det kun 1.350,- kr. pr. behandling for et hus med op til 250 m2 tagareal og maksimalt 4 meter op til tagrenden. Du sparer altså 150,- kr. pr. behandling.

Algebehandling af fliser og facader

Vi kan også tilbyde at udføre algebehandling af fliser og flisebelægninger samt på facader og facadebeklædninger.

Bestil alge­behandling af tag

Vi sender dig en ordrebekræftelse på algebehandling via email, og vore tagteknikere kommer ud og udfører algebehandlingen på dit hus.

Efter udført algebehandling lægger vi en kvittering på arbejdets udførelse i din postkasse, såfremt du ikke er hjemme, mens vi er hos dig, og regningen fremsendes efterfølgende.

En algebehandling koster 1.750,- kr. inkl. moms for huse med tagareal* op til 250 m2 og med max. fire meter op til tagrenden. Er dit hus større, kontakter vi dig med et konkret tilbud.

Tegner du en serviceaftale på algebehandling koster behandlingen kun 1.500,- kr. inkl. moms for ovenstående beskrivelse, og vi udfører herefter algebehandling hvert 2. år.
Du kan opsige serviceaftalen, når du ønsker det, ved at kontakte A-Z Tagteknik.

*Udregning tagareal:
1-planshus: Bygningens grundareal x 1,3 = tagareal
Hus med førstesal eller mere: Bygningens grundareal x 1,6 = tagareal

Såfremt vi konstaterer skader eller problemer på dit tag i forbindelse med algebehandlingen, tager vi naturligvis kontakt og informerer dig om de problemer, som vi har konstateret.

Bestillingsformular

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnr. og by (skal udfyldes)

  Tlf. nr (skal udfyldes)

  E-mail (skal udfyldes)

  Vælg hustype (skal udfyldes)

  Husets tagareal* i m2 (skal udfyldes)

  Vælg enkelt behandling eller serviceaftale (skal udfyldes)

  En algebehandling. (Pris: 1.750,-)Serviceaftale om algebehandling hvert 2. år. (1.500,- pr. gang)

  Eventuelle kommentarer til din bestilling

  Så let som abc

  Vi vurderer projektets omfang
  – A-Z eftersyn er uforpligtende

  Vi rådgiver og
  giver uforpligtende tilbud

  Vi udfører arbejde som aftalt
  – og rydder op efter os

  A-Z Tagteknik Entreprise​

  Vores entrepriseafdeling løser opgaver for offentlige og private i hovedentreprise eller fagentreprise. Har du en byggesag, der mangler professionelle øjne? Så tøv ikke med at kontakte os i dag.

  entreprise tømrer